GRATIS Inaugurale lezing en lessenreeks over implementation science - Collen-Francqui Chair Sabina De Geest

15-03-2019 17:00

Rector Herman Van Goethem en professor Guy Hubens, decaan van de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen, nodigen u met groot genoegen uit voor de inaugurale lezing en lezingenreeks (maart-mei 2019) door professor Sabina De Geest, laureaat van de Belgische Collen-Francqui-leerstoel 2018-2019.

Professor Sabina De Geest is directeur van het Institute of Nursing Science en voorzitter van het Department of Public Health aan de Universiteit van Bazel (Zwitserland). Aan de KU Leuven is ze deeltijds hoogleraar aan het Academisch Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde van het Departement Maatschappelijke Gezondheidszorg en Eerstelijnszorg. Ze was vroeger één van de eerste verpleegkundig specialisten in UZ Leuven. 

De leerstoel focust op implementation science, een relatief nieuw onderzoeksparadigma dat verpleegkundig specialisten die de afstand willen overbruggen tussen onderzoek en praktijk uitermate zal boeien!

Deelname aan de lezingen is gratis, maar registreren is verplicht. Accreditatie werd aangevraagd voor de inaugurale lezing en de lessenreeks.

 

Terug